Laatste nieuws eHerkenning

Online versie
EHerkenning
Nieuwsbrief >>
Q3 2020
 
 
stand van zaken
 
 
 
In deze nieuwsbrief
 
10 jaar eHerkenning: onmisbaar, betrouwbaar, overal inzetbaar
Met eHerkenning inloggen op het werkgeversportaal van APG
10 jaar IDnext
 
10 jaar eHerkenning: onmisbaar, betrouwbaar, overal inzetbaar
 
Eén manier om veilig en betrouwbaar in te loggen voor bedrijven en organisaties. Dat was in 2010 het uitgangspunt. In 10 jaar tijd heeft eHerkenning zich bewezen als dé manier voor deze gebruikers om in te loggen bij overheidsorganisaties.

banner campagne eHerkenning
Dit jaar bestaat eHerkenning 10 jaar. Een goed moment om uitgebreid stil te staan bij de behaalde successen en toekomstige ontwikkelingen. Met het overstappen van grote dienstverleners op eHerkenning zoals UWV en Belastingdienst en de toekomstige Wet digitale overheid lanceert eHerkenning gedurende het najaar een reeks communicatieactiviteiten met als voornaamste middelpunt de online talkshow op 5 november.

Online talkshow – 5 november 2020 11:00-12:00 uur

In de online talkshow bespreken we de totstandkoming, kracht en doorontwikkeling van eHerkenning. Interesse in de online talkshow? Klik op onderstaande link.
Lees verder >>
 
10 jaar IDnext
Het voelt nog steeds als de dag van gisteren. De dag dat IDnext werd opgericht en haar missie begon om een open en onafhankelijk platform te creëren om innovatieve benaderingen in de wereld van digitale identiteit te ondersteunen en te faciliteren, bewustzijn te creëren over digitale identiteit, een kennis- en netwerkplatform te bieden voor experts in IT, Business en Marketeers als Europees expertisecentrum.

IDnext was in het begin uniek in zijn soort. Met toegewijde mensen uit de digitale identiteitswereld willen we een beweging opzetten die de overgang van de traditionele naar de digitale wereld ondersteunt. De beleving is dat we het hebben gedaan met de middelen die we destijds hadden.

Toen IDnextplatform in 2010 werd opgericht, vond het eerste IDnext-evenement plaats over ‘identiteit is het nieuwe normaal’.
10 jaar later voelt het alsof we (IDnext) op dat moment ver vooruit waren. Immers, (digitale) identiteit is weer het nieuwe ‘Normaal’. Door COVID-19 zijn we
genoodzaakt om onze levensstijl, onze werkwijze en onze sociale interacties (met familie, vrienden en buren) aan te passen. Deze omstandigheden hebben een onvermijdelijk maatschappelijk effect op (digitale) identiteit.
 
IDnextplatform staat dan ook stil bij zijn 10-jarig bestaan en organiseren we diverse activiteiten om terug te blikken maar vooral ook om vooruit te kijken. Hou onze agenda dan in de gaten op onze website.

aldus, Robert Garskamp, managing director bij IDentity Next

 
Met eHerkenning inloggen op het werkgeversportaal van APG


Sinds 1 september 2020 kunnen werkgevers met eHerkenning inloggen op het werkgevers-
portaal van APG met betrouwbaarheidsniveau EH3.

Als pensioenuitvoerder voor onder andere de overheid, het onderwijs, de bouwsector en de schoonmaaksector verzorgt APG het pensioen voor 4,7 miljoen deelnemers. 12.000 werkgevers gebruiken het werkgeversportaal van APG.
Lees verder >>
 
 

…en eHerkenning al 10 jaar dé manier is voor organisaties om veilig en betrouwbaar online zaken te regelen met de overheid?

Bekijk de website eherkenning.nl/tien voor het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom het 10 jaar bestaan van eHerkenning!
 
 

‘De overgang naar eHerkenning is voor ons vanzelfsprekend vanwege het brede gebruik binnen de overheid, en de keuzevrijheid en betrouwbaarheid die het biedt aan zowel gebruikers als dienstverleners'

aldus, Gerhard Gerritsen-managing consultant bij SIVI
 
 
Contact
Twitter     LinkedIN